TARIFE DJ Botez

pentru evenimentul tau

Pachet 1

60 persoane

Dj 
Instalatie de sunet
Pupitru dj
Microfon wireless
Stativ T
4 Led Par
Conectica

Best OFFER

400€

Pachet II

100 persoane

Dj 
Instalatie de sunet
Pupitru dj
Microfon wireless
Schela 3 m
4 Led Par
4 scanner
Conectica

Best OFFER

500€

DJ Botez

Botezul bebelusului este un eveniment cu adevarat special in viata parintilor, iar invitatii au ca scop sa se simta bine alaturi de familie si de micut.

C&S Partyz Sound va ofera pe langa serviciul de Dj nunta si serviciul de Dj botez, un serviciu potrivit pentru acest tip de eveniment.

Pe langa acest serviciu mai oferim sistem de sonorizare, lumini pentru a oferi culoare ringului, ursitoare, candy bar tematic, pretul fiind pentru toate buzunarele.

Acest serviciu de dj botez  este oferit in Bucuresti si in orasele din tara, iar echipamentul pe care il folosim este unul profesional.

Dj botez este un serviciu care necesita o mai mare atentie decat serviciul de dj nunta, acesta necesita o atentie sporita decat a unui eveniment mai mare, motivul principal fiind numarul mai mic de invitati .

“Am apelat la serviciile lui Gabi de la C&S Partyz Sound pentru o petrecere  pe 31 mai 2016.
Am apelat doar la servicii de DJ, avand deja o formatie si scena cu lumini.
Foarte multumit de serviciile prestate, muzica foarte buna, variata care ne antrena la dans. Foarte profesionist, punctual si serios. Pretul a fost de asemenea foarte bun.
Recomand cu incredere !!!”

Sergiu - Bucuresti

“Am avut botezul fetitei, iar muzica a fost de senzație. Chiar și cei mai mofturoși au stat la masa doar cât au mâncat. Recomand cu drag”

Claudia - Bucuresti

Dj botez

Botezul bebelusului este un eveniment cu adevarat special in viata fiecarei familii.

El are o semnificatie aparte, nu doar din perspectiva religioasa si trebuie sa fie o sarbatoare cu adevarat memorabila.

In marea majoritate a cazurilor, botezul este considerat ca un eveniment mic, ne referim la numarul invitatilor cat si la durata.

Dj botez este un serviciu pe care il oferim in Bucuresti si in orasele tarii, alaturi de o oferta completa la un pret pentru toate buzunarele.

Va putem pune la dispozitie servicii de ursitoate, servicii de foto-video, solisti, iar candy bar-ul va indulci botezul dumneavoastra.

Dj-ul de botez are o misiune la fel de mare cat cea de dj nunta, tinand cont ca botezul ca eveniment avand alte sentimente si emotii, dj-ul de botez trebuie sa stie sa anime momentele evenimentului.

De aceea tariful serviciului de dj pentru botez si echipamentul necesar este mai mic, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim atenti la toate detaliile legate de eveniment.

In urma botezurilor unde am participat, am creat o oferta de pret pentru acest tip de eveniment, se poate modifica in functie de locatia sau preferintele dumneavoastra.

1598

NUNTI REUSITE

+2300

BOTEZURI

+3489

SUPER PETRECERI

Programeaza

Pentru intrebarile pe care le aveti sau pentru sugestii si sfaturi, nu ezitati sa ne contactati, cu drag suntem pregatiti pentru a va raspunde.

072 4801 741

Programeaza

Pentru intrebarile pe care le aveti sau pentru sugestii si sfaturi, nu ezitati sa ne contactati, cu drag suntem pregatiti pentru a va raspunde.

0724 801 741

recomandare dj nunta bucuresti
recomandare dj nunta bucuresti