De ce sa alegi un Dj cu experiență ?

 

Alegerea unui DJ potrivit poate parea complicata la inceput, insa noi suntem aici sa te ghidam si sa iti indicam cateva lucruri de care sa tii cont!

  Spre deosebire de o trupa de cover-uri, un DJ profesionist poate veni la pachet cu cateva avantaje. Iti poate oferi un repertoriu nelimitat, in timp ce in cadrul unei trupe exista playlist predefinit. In al doilea rand, este mult mai accesibil ca pret.

  Avand in vedere ca exista atat de multe optiuni, e usor sa te pierzi prin zecile de video-uri de prezentare si site-uri de DJ. Focuseaza-ti atentia in schimb pe lucrurile palpabile: recomandari , experienta si referinte.

  Intereseaza-te despre preturi cu mare grija, pentru ca deseori, DJ-ii cu cele mai mici preturi sunt DJ-ii incepatori. Poti intreba despre echipamente, ce iti poate oferi, si cum vede DJ-ul partea logistica/tehnica a evenimentului tau.

Nu angaja un DJ pe care nu l-ai intalnit in persoana! Intalnirea cu un DJ recomandat e cea mai buna ocazie de a evalua personalitatea si stilul acestuia. Ghideaza-te dupa instinct, pentru ca un DJ carismatic iti va asigura toate sansele ca evenimentul tau sa iasa asa cum ai visat!

  Echipamente – Asigura-te ca in afara de sonorizare si lumini, DJ-ul tau dispune de un laptop de backup! Ce te faci daca laptopul DJ-ului se strica in noaptea nuntii?

Incearca sa iti gasesti DJ-ul cu cel putin sase luni inainte de ziua nuntii. Recomandarea noastra e sa semnezi un contract si sa se emita factura.  Ocupa-te de asta din timp si astfel vei evita sa faci totul pe ultima suta de metri!

 Dj-ul de nunta este cel mai important serviciu in seara nuntii, iar experienta lui va face ca nunta sa fie un real succes, acest eveniment fiind unul din cel mai important din viata unei persoane.