Tarif Petreceri

Dj Petreceri   Mc Petreceri

 

Dj petreceri necesita o experienta destul de mare pentru a garanta o reusita deplina a evenimentului unde este contractat.  Majoratul este un eveniment ce marcheaza trecerea intr-o noua etapa din viata fiecaruia, iar acest eveniment trebuie sarbatorit cu o petrecere care are nevoie de un dj pregatit si experimentat pentru astfel de aniversari.

Aniversarile zilelor de nastere dar mai ales a majoratelor si petrecerile de firma au devenit din ce in ce mai multe , iar serviciul de dj pentru petreceri, dj pentru onomastica a devenit unul esential .

Aceste evenimente sunt din punctul nostru de vedere ca unele ” fara reguli si obiceiuri „, insa cel mai important pentru dj-ul recomandat de noi petrecerii dumneavoastra este ca toata lumea sa se distreze si sa se simta bine.

In functie de cerintele dumneavoastra , vom crea un pachet atractiv, astfel va oferim calitate petrecerii din punct de vedere muzical, iar acest lucru este un motiv de mandrie, o carte de vizita a serviciilor noastre si o recomandare pentru dj .

Mai jos v-am pregatit o oferta de pret cu un pachet ce include sunet si lumini pentru aniversare, pe care am gandit-o noi ca fiind una potrivita evenimentului dumneavoastra.

Aceasta oferta este una minima si se adreseaza petrecerilor mai restranse.

  Tarif Aniversare  – 250 €

Raider tehnic recomandat evenimentelor de maxim 50 persoane

Dj pe toata durata evenimentului

Instalatie de sunet : 2 boxe  – 500 W

Pupitru dj

Microfon wireless

Conectica

Pachet lumini format din:

– Stativ T

– 4 Led Par

– Masina cu fum

Transport inclus in Bucuresti si Ilfov